A gyermekkor vége

2011.01.13. 13:05

Arthur C. Clarke e nagy hatású regénye az SF valódi klasszikusa, kiadásunk javított és bővített, olyan szövegrészekkel, amelyek most olvashatók először magyarul

A világ nagyvárosai fölött hatalmas űrhajók jelennek meg, és ezzel új korszak veszi kezdetét az emberiség számára. A mind társadalmi, mind technikai szempontból magasabbrendű idegenek békét és jólétet ígérnek a földlakóknak, ám bizonyos korlátokat is szabnak a fejlődésnek.

Jóindulatuk és segítőkészségük azonban talán csak álca, máskülönben miért kerülnék a személyes kapcsolatot az emberekkel? Vajon milyen súlyos titkot rejtegetnek?

 

Arthur C. Clarke e nagy hatású regénye az SF valódi klasszikusa, újbóli megjelentetésével a nemrég elhunyt szerző előtt tisztelgünk. Kiadásunk javított és bővített, olyan szövegrészekkel, amelyek most olvashatók először magyarul.

Arthur C. Clarke A gyermekkor vége című könyve megrendelhető a booker.hu és a galaktikabolt.hu oldalakon.

A bejegyzés trackback címe:

https://clarke.blog.hu/api/trackback/id/tr812580983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása